OM PKBYRÅN.

Vi är en managementbyrå som integrerar ledarskap med arbetsplatskultur, kommunikation och kompetensförsörjning. Genom att kombinera dessa områden utvecklar vi inkluderande processer som skapar en långsiktig hållbarhet för våra kunder i deras organisationsutveckling.

frida_sq

FRIDA STJERNHOLM

Ledarskap och varumärke

Frida Stjernholm är genusvetare och specialist på inkluderande arbetsgivarvarumärken och kompetensförsörjning. Hon arbetar strategiskt för att effektivisera rekryteringsprocesser och kommunikation, samt för att guida kunder genom arbetet att bli mer attraktiva arbetsgivare.

FRIDA@PKBYRAN.SE

johanna_sq

JOHANNA BUCHHOLTZ

Organisation och process

Johanna Buchholtz är media- och kommunikationsvetare samt process- och organisationsutvecklare med erfarenhet från flera olika branscher inom både näringsliv och offentlig sektor. Med förmåga till översikt är hon skicklig på att identifiera nyckelområden där förändring ger tydliga resultat.

JOHANNA@PKBYRAN.SE

sanna_sq

SANNA LILIE

Arbetsplatskultur 

Sanna Lilie är projektledare, producent och processledare som både föreläser och modererar. Hennes specialistområden är inkluderande bemötande, HBTQIA+, normkritik och stresshantering. Sanna arbetar även som exekutiv producent för WorldPride 2021 i Malmö och Köpenhamn. 

SANNA@PKBYRAN.SE

Kontakta oss

PkByrån Lund 
Ring Johanna: 0703-80 31 86
PkByrån Göteborg
Ring Frida: 0733-28 63 93

2021 © PkByrån.