INKLUDERANDE KOMMUNIKATION.

Lär dig kommunicera inkluderande på ett trovärdigt och effektivt sätt! På denna utbildningsdag får du forskningsbaserad kunskap, pedagogiska verktyg och nya insikter om hur du kan kommunicera utifrån jämställdhet, jämlikhet och mångfald i din egen kontext. Du kommer bland annat få veta hur olika målgrupper reagerar på riktad kommunikation, lära dig om hur begränsande normer reproduceras i text och bild, och öva dig på att granska kommunikationsmaterial ur intersektionella perspektiv.   

Vad du får
Förmågan att kommunicera inkluderande är nyckeln till att nå bredare målgrupper, skapa förtroende för din verksamhets varumärke, öka affärsnyttan och samtidigt verka för ett samhälle fritt från diskriminering. Men för att kunna skapa inkluderande kommunikation på ett trovärdigt sätt krävs kunskaper, insikter och träning. Genom en kombination av föreläsningspass, gruppdiskussion och interaktiva övningar ger denna utbildningsdag dig en solid grund att stå på i ditt fortsatta kommunikationsarbete. . 

I utbildningen ingår PkByråns övning Andra(s) Perspektiv, där du som deltagare får möjlighet att reflektera kring ett nytt identitetsperspektiv och därigenom uppleva olika typer av kommunikationsmaterial som antingen inkluderande eller exkluderande. Övningen är en ögonöppnare som baseras på din egen upplevelse, vilket ger insikter som är värdefulla att ha när du skapar kommunikativt material, oavsett media eller kanal.

Dina utbildare
Vi som utbildar är socionomer och media-, genus- och kommunikationsvetare med spetskompetens inom praktisk inkluderande kommunikation, rekrytering och arbetsmiljö. Vi arbetar till vardags som konsulter inom dessa områden och har mångårig erfarenhet av rådgivning och utbildning för aktörer inom både näringsliv och offentlig verksamhet. Vi lever för det här permanent, kan man säga.

För dig
...som skapar eller publicerar kommunikationsmaterial och vill få en grundläggande ingång till inkluderande kommunikation. Du kanske är kommunikatör, marknadsförare, redaktör, AD, copywriter, grafisk formgivare, entreprenör, skribent, journalist, speldesigner/game artist, content manager eller varför inte influencer. 


inklkomm_allplaces

Begränsat antal platser. 
Pris: 7500 SEK ex moms

OBS! På grund av hela situationen med Corona är inga datum för denna heldagsutbildning fastslagna ännu. Om du är intresserad av att deltaga i framtida utbildningar, kontakta Johanna på johanna@pkbyran.se och berätta lite om dig själv samt om du helst vill gå utbildningen i Lund, Göteborg eller Stockholm.

Tack på förhand, och ta hand om dig.  

Kontakta oss

PkByrån Lund 
Ring Johanna: 0703-80 31 86
PkByrån Göteborg
Ring Frida: 0733-28 63 93

2021 © PkByrån.